joi, 11 februarie 2010

Atentie! Competitie deshisa!

In primul rand, multumesc Crissu pentru idee:)
Regulament:

    Competitia de exprimare vizuala este permisa folosirea oricaror materiale, in limita decentei. Lucrarile vor fi expuse la fiecare pe blog, Lista este deschisa oricui indiferent de varsta si altele, participantii urmand sa isi anunte inscrierea intr'un comentariu cu link catre postarea respectiva.
   Vor exista data limita ( saptamanal ) si tematica. Nu va exista jurizare de specialitate, notele se vor acorda de catre vizitatori pana la data limita, la expirarea termenului se va face media notelor iar mediile vor fi publicate aici la anuntarea urmatoarei tematici.

P.S. ma inscriu si eu pe aici ca nu ma jurizez eu doar:D vreau pareri sincere.

Prima Tema va fi: Valentines day, cu toate ca nu imi plac importurile de traditii, dar e doar un motiv pt a sarbatori iubirea, numai sa nu se transforme ca la americani.
Data limita: 14.feb.
! Nu imi asum nici o responsabilitate asupra continutului lucrarilor ce vor participa in competitie, nu indemn la nimic, fiecare are responsabilitatea asupra propiilor lucrari, nu se accepta material pornografic; orice fel de reclama adusa oricarei entitati juridice sau fizice, nu se permite limbaj trivial sau indemn la violenta. !
Va urez spor la treaba! :) si succes:)

5 comentarii:

  1. Pai eu ...nu stiu sa desez, la naiba!!! Pfff!! da fie!! o sa fac si eu o schitza ..da sa nu radeti plizzz!!! Auzi premii nu se dau?

    RăspundețiȘtergere
  2. pisi, nu conteaza ca stii sau nu, e deschis fara restrictii de materiale, orice ti se pare ca reprezinta dpv vizual tema, orice e ok.poate sa fie si creion, creion colorat, tush(alea ale mele sunt in tush), culori de orice fel, chiar si preucrari digitale, notele o sa ti le dea publicu asa cum am zis:D Singura treaba, daca te inscrii, coment aici ca te'ai inscris si cand termini pui link aici, poti si tu sa imi dai nota sau eu sa iti dau, cand se termina termenul, dupa asta anunt mediile si se face clasament dupa mediile obtinute.:) succees:):) si baga mare, facusi ca sa mai gasim ceva interesant de facut si sa bagam si pe altii care chiar dak nu stiu sa faca astea da macar se implica cu note si aprecieri:)

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am tinut de cuvat :
    www.cris-mary.com
    Sper sa va placa!

    RăspundețiȘtergere

spune'ti parerea te rog frumos:) poate mai invat ceva din ce imi spui